VolièreBouw Gelderland
Joyce Meijer
27 Maart 2014
Jos Klein Kranenburg: een prima man om bij te kopen. Je krijgt echt waar voor je geld. Tja...... Geld....... Prijs..... Tegenwoordig wil iedereen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.... Echter, kwalitatief hoogwaardige produkten koop je niet voor dat dubbeltje. Dus ook niet de volières en kooien van Jos. Jos levert wat je met hem afspreekt. Hij maakt het uiterst precies en degelijk en hij verwerkt goed materiaal. En daar mag best een passend prijskaartje aanhangen. Jos, bedankt ! !
Daisy van der Maat-Verwijs
02 Maart 2014
Vandaag de kooi voor onze grijze roodstaart opgehaald. Hij is erg mooi geworden en overal is aan gedacht! Zoals de onderkast, het makkelijke systeem voor de voerbakjes de handige deuren, dubbele deur, makkelijk schoon te maken en de rotzooi die niet naast je kooi kan vallen. Helemaal top wij zijn er erg blij mee!
Andre Ganzevles
02 Februari 2014
Graag wil ik u complimenteren met het vlot beantwoorden van de email. Uw site eens goed bekeken en moet zeggen dat het er mooi verzorgt uitziet. Het vlot handelen denk ik dat uw klanten zeer tevreden zijn en dat een voorbeeld voor vele zijn. Het bewijst maar weer dat service voor op staat. Heel veel succes met uw bedrijf gewenst.
Hanneke Verwijs de Lamboy
01 Februari 2014
Wij hebben vandaag onze nieuwe kooi voor onze grijze roodstaart opgehaald. Hij was nog veel mooier dan we ons hadden voorgesteld.Hij lijkt me ook heel makkelijk schoon te maken omdat alles los kan en er twee grote deuren in zitten zodat ik de hele kooi in kan. We hebben er een kast onder laten maken met twee deurtjes waar ik zijn voer en houtsnippers in kan bewaren en het voer van onze andere huisdieren. En hij staat heel mooi. Nogmaals helemaal blij en super goede service zeer zeker het aanraden waard.
Marthijn
31 Januari 2014
hallo, wij hebben een voliere laten maken door jos voor onze vader z'n 50e verjaardag. we hadden hem van hout en nu van aluminium. ziet er super strak en netjes uit. de loze ruimte aan de andere kant van ons nachthok hebben we mooi kunnen vullen door een een kooi voor papegaaien. hier zitten nu jardine's in wie jos heeft geregeld. Voor dit alles willen we je super graag bedanken! groetjes de trotse eigenaren!
Annette Leusink
15 Januari 2014
Hallo Jos, nu meerdere weken de nieuwe kooi gebruikt en fantastisch! Ik en de vogels zijn er blij mee. Het was even wat anders namelijk voor tropische vogels maar het samen denken heeft zijn vruchten afgeworpen hoor, bedankt!
veronique
14 Januari 2014
Zaterdag bij jos geweest. Ruim meedekend persoon... helemaal top! Gisteren de voilere opgehaald. Binnen 2 uurtjes stond hij en de vogels er gelijk in kunnen doen. Helemaal top. Van de zomer komen weer terug voor nogmaals 3 meter. We hebben nu al een plaatje maar dan helemaal! Bedankt jos gr veronique en eddy
Kelly Fens
31 December 2013
We hebben een kooi laten maken door Jos voor onze grijze roodstaart. Echt een super service en wat een vriendelijke man! De kooi is echt super mooi geworden en krijgen er alleen maar positieve reacties op! Ideaal om zo een kooi op maat te laten maken. Voor onze toekomstige tweede papegaai laten we ook zeker Jos weer de kooi maken! Zeer tevreden klanten dus. Groetjes Kelly
Claudia
30 December 2013
Offerte konijnenhok binnen 1 dag binnen, scherpe prijs, goed en professioneel advies gekregen, hok binnen 1 week klaar! En resultaat: super mooi hok en een heel blij konijn!! Super bedankt!
gerrit smits
21 December 2013
netjes autokooi gemaakt goed ontvangen en fijn meegedacht erg mooi geworden bedankt

Plaats een bericht.