VolièreBouw Gelderland
toon
24 December 2014
Super elementen geleverd voor de voliere. Alles strak en nauwkeurig gemaakt. Het is één geheel geworden. Goed overleg en alles kan voorzien van deskundig advies. Ziet er gewoon schitterend uit.
Ilona van Rijnsoever
11 December 2014
Sinds een kleine 3 weken in het bezit van een schitterende voliere!! Wij, maar vooral de diertjes, zijn er super gelukkig mee. Het is heerlijk makkelijk schoonmaken en geeft weinig rotzooi. Daarbij past de kooi exact tot de centimeter toe op zijn opgemeten plekje en ziet de kooi er gewoon schitterend uit. Kaarsrechte deurtjes en bakken mooi gelijk. Ziet er gewoon strak uit! Service vooraf was top en contact verliep ook soepel. Zeker aan te raden hier een voliere te laten maken dus!
Michiel
19 November 2014
Dit najaar een volière laten bouwen door Jos. Kwaliteit is echt top. En er wordt meegedacht. Ben erg blij met het advies om de volière 2.5mtr hoog te maken ipv. 2mtr. VolièreBouw Gelderland is voor mij een echte aanrader.
Karel
11 November 2014
Jos, ik wil je nog even laten weten, dat ik zeer tevreden ben over de kooi. De kwaliteit van de kooi, en het vakmanschap en de creativiteit van Michel zijn uitstekend. Als iemand mij naar een goed adres vraagt voor kooien zal ik jullie zeker aanbevelen.
Raymond Jonker
02 September 2014
Jos, nogmaals bedankt voor het maken de prachtige voliere. Hij staat inmiddels en ben er zeer content mee. Super service! Groeten Raymond
Fred
02 Augustus 2014
Niet alleen het juiste adres voor volièrebouw, maar ook zeer zeker aan te raden voor alle benodigdheden voor het bouwen van een stelling voor terraria. In mijn geval ging het om een kikkerstelling met kweekbakken voor tropische kikkertjes. Alle materialen waren op de millimeter nauwkeurig gezaagd, keurig netjes afgewerkt en verpakt. En niet te vergeten; er wordt met je meegedacht! Een echte aanrader!
Hans Kleinlangenhorst
15 Juni 2014
Jos bedankt voor de mooie kooien het ziet er perfect uit hoor. Je levert perfect werk af en precies zoals de klant het wil ben er blij mee bedankt Jos.
Rémôn Bosveld
06 Juni 2014
Jos, Dank je wel voor het maken van 2 roosters voor in de kooi voor ons Coco Bosveld ,,, Ze passen perfect... Dus mensen als je wat nodig hebt voor een volière of je laat er één bouwen ga dan naar Volierebouw gelderland ...Erg goed en niet duur...
Jeroen
03 Juni 2014
Beste Jos, 2 weken geleden hebben wij de autokooi voor onze 2 Duitse Herders bij je opgehaald. Voor ons ben je een specialist die goed naar zijn klanten luistert en kwaliteit levert. Daarnaast ben je oprecht en goud eerlijk, dat is waarom wij jou van harte aanbevelen. Op onze hondenschool Back 2 Dog Basic promoten wij ook jouw werk. bedankt Lidia en Jeroen
René Koerhuis
30 Mei 2014
Beste Jos; Enige tijd geleden kwam ik op het idee om grasparkieten te gaan houden. Ik heb je een tekening gestuurd van de volières. Geen standaardbouw, maar een precisieklus met ongewone afmetingen. Jij ging de uitdaging aan. En: het eindresultaat mag er zijn. De volières staan. Precies hoe ik het voor ogen had. Een groot compliment voor de geleverde binnen en buitenvolière. Je hebt perfect werk afgeleverd en goed advies gegeven tijdens de bouw tegen een schappelijke prijs. De parkieten en ik genieten nu iedere dag. Bedankt.

Plaats een bericht.