VolièreBouw Gelderland
Marie-Louise
11 Juli 2015
Hoi Jos, Bedankt voor het maken van onze mooie vogelvolieres. Onze vogels voelen zich er prima in en vinden het heerlijk. Fijn dat alles mogelijk is naar eigen wens en bedankt voor het meedenken!!!
Herbert
29 Mei 2015
Jos heeft voor ons prachtige antraciet aluminium panelen gemaakt met zwart gaas...super voor de doorkijk want deze panelen zijn gemonteerd onder onze eiken overkapping waardoor dit een prachtige kattenren is geworden.... Jos heeft ons goed advies gegeven en meegedacht want wat wij wilden was niet makkelijk...top gedaan Volgende stap misschien wel de ingetreden om de boel winddicht te maken Jos bedankt en tot de volgende keer
carla
10 Mei 2015
Vorige week de ren onderdelen opgehaald en afgelopen dinsdag in elkaar gezet. Wat een mooie ren is het, prijs/kwaliteit perfect, jos die met alles meedenkt en alles maakt zoals je het hebben wil. Jos dank je wel, ik zal je zeker aanraden. heb de link al op de siberensite gezet en op katvriendelijk je tuin inrichten. hartelijke groet, carla en boudewijn
Rene
01 April 2015
Hoi Jos, bedankt voor het maken van de dubbele transport Bench voor in de auto. Zeer mooi en erg stevig. Mooi afgewerkt. Perfect resultaat. De labradors zitten nu vellig. Gr Rene en Liesbeth.
Michiel
22 Maart 2015
Door Jos een dubbele hondenbench op maat laten maken in onze kampeerbus. Samen met hem de mogelijkheden bekeken en tot een perfect resultaat gekomen. Zeer tevreden en snel gerealiseerd. En het is ook nog eens een aardige kerel. Wat wil je nog meer!
Frank en Monique
15 Maart 2015
Hallo Jos We zijn erg blij met de ren voor de katten. We konden hem makkelijk plaatsen ...En onze beestjes kunnen nu heerlijk buiten genieten...Erg blij mee...Bedankt voor de mooie ren die je op maat hebt gemaakt. Groetjes vanuit Haarlem...:-))
Harry
20 Februari 2015
Super tevreden over de bestelling en aflevering van de benodigheden. Alles netjes apart verpakt zodat er geen beschadigingen kunnen ontstaan. Zeker een aanrader!
Ronald en Josine
25 Januari 2015
Vorig jaar een aantal kattenren panelen laten maken, met het idee de ren later te kunnen uitbreiden. Dit met Jos besproken en verschillende ideŽn uitgewisseld. Recent hebben wij de ren uitgebreid, de oude ren demonteren was geen probleem. De afmeting van het laatste paneel kwam niet helemaal goed uit, na telefoonisch contact met Jos heeft hij de zelfde middag een paneel aangepast en een extra paneel gemaakt zodat alles passend was. De katten zijn super blij met hun grote buitenverblijf! We krijgen regelmatig complimenten dat de ren er zo strak en netjes uit ziet! Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met VoliŤrebouw Gelderland.
rene en elke
26 December 2014
jos heeft voor ons weer schitternde kweekkooien gemaakt op maat die precies passen bij de andere kweekkooien de sevice was weer perfeckt .
rene en elke
24 December 2014
Vandaag de kweekkooien opgehaald is weer super gemaakt Door jos alles precies op maat gewoon perfect

Plaats een bericht.