VolièreBouw Gelderland
Ryanne
05 Mei 2017
Afgelopen zaterdag heb ik mijn nieuwe chinchillakooi bij Jos opgehaald. Hij is echt precies zo geworden als ik had gehoopt! Van tevoren veel contact via mail en telefoon gehad om mijn wensen te bespreken en mijn aangeleverde bouwtekening door te nemen. Jos dacht goed mee over verbeterpunten en mogelijkheden waar ik nog niet aan gedacht had. Super tevreden over de service en het eindresultaat!
Hay Driessen
29 Maart 2017
Hoi Jos, ik heb nu 4 jaar jou volière, ik ben er nog steeds super blij mee! Volgende week gaan de vogels weer naar buiten en kan ik weer heerlijk genieten! Bedankt!
Marianne en Andre
03 December 2016
Hallo Jos, Dank je wel voor de snelle levering. Ook namens de honden, die nu veilig in de auto zitten. Geweldig dat deze box op maat gemaakt kon worden. We hopen en denken er als actieve hondensporters jaren plezier van te hebben. Top!!
Joost Rosendaal
07 September 2016
Beste Jos, Bedankt voor de snelle service. Wij wouden de volière uitbouwen en dat is de zelfde dag nog vakkundig geregeld. Nogmaals bedankt en wij zijn er super blij mee. Fam. Rosendaal
Richard Theuns
18 April 2016
Roosters voor vijverafdekking via e-mail en telefonisch overleg besteld. Was duidelijk verhaal voor Jos, en geen problemen ondervonden. Het zou een week of 5 duren, maar na 2 weken stond alles al klaar, had Jos "even" tussendoor meegepakt. Afspraak gemaakt om e.e.a. op te halen (ritje van 2 uur), paste net in de auto. Het was bijzonder hachelijk naar huis rijden, maar eenmaal thuis aangekomen, de roosters geplaatst en dat ziet er dan supergoed uit, uitsparing waterval helemaal top, en de roosters passen perfect. Wat een stukje vakwerk !!!
Riezz
06 April 2016
Beste Jos, Ik ben echt mega blij met de geweldige rattenkooi die je voor me gebouwd hebt . Eindelijk een kooi die aan al mijn wensen voldoet en nog belangrijker in de beste materialen en mooi afgewerkt. 1000X dank voor je vakwerk. Hartelijke groet uit Zeeland Rattery Riezz en Ratzz
Henk
06 December 2015
Ik woon op het Indonesische eiland Lombok, en mijn plan was om aluminium volières te bouwen. Ik heb via internet contact gezocht met Jos, en hem mijn plan voorgelegd. Afgelopen juni was ik in Nederland, en ben ik bij Jos in Doetinchem op bezoek geweest om materialen te bestellen. Hij heeft mij zeer goede informatie en suggesties gegeven voor het te bouwen project. Met koffers vol popnagels, verbindingstukken, boorschroeven, voederplateau’s etc. zijn wij naar Lombok vertrokken. Ook mede dankzij familie en vrienden die genegen waren materialen in hun koffers mee te nemen voor ons naar Lombok. Aangezien het gereedschap alhier van zo matige kwaliteit is, heb ik toch nog wat aanpassingen moeten doen. Zodoende moest ik overgaan van popnagels naar boorschroeven. Na wekenlang zweten en zwoegen en met een bouwstop van 2 weken omdat er geen aluminium meer voorradig was, en mede namens Jos die ik tussendoor nog wel om raad hebt gevraagd zijn de volières dan toch een succes geworden. De eerste lovebirds genieten al van hun nieuwe onderkomen, en de andere grote parkieten en lorries zijn op bestelling. Ik kan iedereen Jos van harte aanbevelen betreffende volierebouw, hij is niet alleen zakelijk bezig, hij is een persoon die er plezier in heeft om je te helpen. Hij is vakkundig en denkt goed mee met de klant.
Rick Diepenbroek
04 November 2015
ik heb een jaar geleden een boerderij op schaal gebouwd toen dit klaar was heb ik Jos gevraagd om een vitrine te bouwen voor deze boerderij. nadat ik de maten had door gegeven heeft Jos een mooi plan gemaakt en uitgevoerd. Jos heeft een Prachtig stukje werk afgeleverd!
Anoeska Datema-Spruit
24 Juli 2015
Eerst via Internet een honden kamerkennel besteld. Deze is nooit geleverd. Toen vond ik deze site. Jos heeft met spoed een kamerkennel gemaakt en zo onze vakantie gered. Prachtig zal binnenkort foto plaatsen
aart van uden
19 Juli 2015
hallo jos mijn voliere staat al en de vogels zitten er al in ze vermaken zich goed , jedereen is onder de indruk van de kwaliteit gr. aart

Plaats een bericht.